clear

zoeken

search

Een hele vette draaitafel

22 januari 2012

Toegegeven, dit is wel een beetje achteruitkijkspiegelwerk, maar komaan, het oog wil ook wat. Vet!

@

2 Reacties

  1. Jpc Kuiper schreef:

    Ik denk niet dat het rear-view-mirror werk is. De draaitafel is nooit weg geweest. Hij heeft een hele specifieke niche gevonden en is daar altijd gebleven. Namelijk in de clubs. De cd heeft het daar niet van hey vinyl gewonnen omdat het mixen van een plaat (vinyl dus) een heel ander, fysiek gevoel geeft dan met cd of mp3. Alle mooie apparaten tenspijt. Ok, ik draaiede zelf met 2 pioners EN een sl1200.
    Deze optische draaitafel is een evolutie in een niche.
    En wat een geweldig ding zeg :-)))

  2. @03420f7d00439f8ff988bb96fe3eaca3 als je het zo bekijkt heb je natuurlijk gelijk, maar ik bedoel meer dat een nieuwe techniek of een nieuw ontwerp toch is gebaseerd op iets dat we al veel langer kennen. Hier zie je als het ware een naald worden gelegd waar een naald helemaal niet nodig is. Of zoiets. Het is in ieder geval wel een analogie van een apparaat dat wel al kenden, zoals die eerste auto's nog leken op koetsen. Ware het niet dat er in het geval van de platenspeler alweer heel wat technieken hebben gezeten tussen dat apparaat en deze variant 🙂

Reageer