clear

zoeken

search

Zeeuwen op het web deel 10: William Verstraeten

29 november 2011

Ik loop vrijwel dagelijks langs de espressobar/gallerie die hij met zijn gezin uitbaat maar gesproken heb ik William Verstraeten nog nooit. Sinds kort werkt zijn dochter Charlie ook in mijn stamhut. Toen ik daar gistermiddag -stomtoevallig- binnenwandelde zat zij met een paar collega’s een video te kijken aan de bar. Dat is niet wat je noemt een gebruikelijk tafereel.

Het bleek dat er werd gekeken naar een presentatie van William op TEDx Amsterdam, waarin hij vertelt over zijn kunstproject Twin Towers Igirama,  een bol met een grote spiegel erin, die bezoekers het idee geeft dat zij op de plek zweven waar zich vroeger een torentop van de Twin Towers bevond. Het is een schitterend ontwerp. Ik hoop voor William dat hij een kans krijgt. Als dit geen mooi visitekaartje is weet ik het ook niet meer.

Zie ook: William Verstraeten: Kerncentrales & Konijnenoren.

@

2 Reacties

  1. Remco van Schijndel Genenkwestie ^^

Reageer