clear

zoeken

search

Echte tabletten, echt HEMA

05 november 2011

Goed denkwerk, van de hofleverancier van Unox: geven ze iedereen een lekker taartje, naaien ze ondertussen doodleuk 800K boeken de markt op.

Komt er vanochtend ook nog een dame in Bibliotheek Goes, die staat te wapperen met een HEMA-pad. Kost net een meiertje. Heb er even mee gespeeld en moet toegeven: dat apparaat reageerde nog helemaal niet zo verkeerd.

Dat brengt me bij de stelling dat het nieuwe gevaar voor bibliotheken dichterbij is dan menigeen denkt. De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam is de te kloppen ploeg in het toernooi dat voor ons ligt.

@

De afbeelding is trouwens een screenshot van een zoekactie naar tabletten op de site van HEMA. Dat verzin je ook niet, toch?

4 Reacties

  1. Dick Broers schreef:

    Ik vind het geweldig! Een tablet is voor mij nog steeds dat dingetje van de dokter wat ik door moet slikken. Niks pilletje: tablet. En, daarbij: dit is toch geweldig inspelend op de tweeslachtigheid van het woord. 

    Daarbij: als ik niet een week eerder mijn nieuwe Sony E-reader had gekocht….

  2. Astrid van Dam schreef:

    Geweldig plaatje! Ja, die HEMA, die doet het echt zo slecht nog niet. Zal mij benieuwen wat we allemaal nog kunnen verwachten.

  3. @e75a545cee12ee1ae3a9b40fa6bad83d Ze doen dat inderdaad goed Dick. Hoorde trouwens ook dat ze nu ook fruit verkopen. Maffe combi's hebben wel wat 🙂

  4. Astrid van Dam Ik weet niet zo goed hoe hun online verkopen het doen, maar ik vermoed dat daar een flinke stijgende lijn in zit. Voor je het weet hebben we onze eigen Wal-Mart. Geinig om te volgen inderdaad.

Reageer