clear

zoeken

search

Blether: een besloten chatkanaal voor twitteraars

02 november 2011

Twitter leent zich prima voor korte chatsessies. Dat veel mensen het netwerk daar dan ook voor gebruiken valt niet bij iedereen in goede aarde. Sommige mensen beschouwen onderonsjes als tijdlijnvervuiling. Ik beschouw het als een van de dingen die Twitter tot Twitter maakt (en ik vind dat iedereen zelf mag bepalen hoe hij of zij het medium benut) maar kan me ook best voorstellen dat er van tijd tot tijd behoefte is aan een besloten ‘overleg’ tussen meerdere twitteraars.

Blether kan daar een oplossing voor zijn. Getest heb ik de site nog niet, maar inloggen en uitnodigen is een peulenschil. Een tooltje voor je-weet-maar-nooit.

@

5 Reacties

 1. Petra De Boevere schreef:

  Ik ga binnenkort eens kijken wat het verschil is met Nurph.com wat ik wel eens gebruikt heb voor online proeverijen.

 2. Petra De Boevere  Die site kende ik dan weer niet. Dank voor de tip Petra!

 3. David schreef:

  Ach, Wordfeud wordt volgens mij ook regelmatig gebruikt als chat-kanaal (3x woordwaarde 😉

 4. @c63f918edd5b2815cf1bf37705736122 oh, zit daar ook een klepfunctie in? Ik houd me er nog steeds verre van, voor de zekerheid 🙂

 5. David schreef:

  Dat is zeer mediawijs van je, Edwin. Wees alert, diene duivelsche verslaving ligt immers overal op den loer! 

Reageer