clear

zoeken

search

Voetballen in de bieb

08 oktober 2011

Het is nooit een goed plan om niet meer stil te staan bij zaken die niet -of te langzaam- meeveranderen met de maatschappij. Dat zal ik dan ook blijven doen. Dingen die wél zijn veranderd verdienen echter ook aandacht.

Afgelopen donderdag was ik in Kapelle voor een overleg met de collega’s van Bibliotheek Oosterschelde. Op de voordeur van deze vestiging zag ik deze poster van een Wii-battle (een gametoernooi voor de ‘skoolzones‘ van vier vestigingen). Ik merkte dat ik er vrolijk van werd. Bijna zes jaar geleden (de eerste Lan Party in Middelburg) riepen videogames in bibliotheken nog veel weerstand op, nu knippert niemand nog met de ogen als er een voetbalgametoernooi in de kleine kernen wordt georganiseerd.

Dat vind ik mooi.

Gerelateerd:
Een Wiibattle bij BibliOosterschelde
Verder met nieuwe media bij BibliOosterschelde
FIFA 2010: maar ik vind het zo’n gedoe, Koos

@

Reageer