clear

zoeken

search

Update: Imkerij Poppendamme heeft een nieuw onderkomen en gaat de markt op

03 oktober 2011

Vorige week zondag nam ik hier een persbericht van Imkerij Poppendamme over, omdat de makkers die de imkerij en bijbehorende winkel bestieren noodgedwongen op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Omroep Zeeland maakte een dag later ter plekke een filmpje.

Inmiddels is er positief nieuws te melden. Arjen de Meester vertelde vorige week dat er een nieuw onderkomen is gevonden bij de buren. Hij legde me later uit dat het gaat om een leegstaande oude schuur die gerenoveerd zal worden. Imkerij en winkel kunnen in het voorjaar dus gewoon open, mits de Gemeente Veere daar toestemming voor geeft. Alle ontwikkelingen hebben er ook toe geleid dat de familie de natuurproducten actiever aan de man zal gaan brengen. Vanaf volgend jaar zal Poppendamme ook te vinden zijn op diverse weekmarkten. Daarnaast is ‘de honinglijn’ inmiddels ook verkrijgbaar bij derden, bijvoorbeeld bij Restaurant Peper en Zout in Middelburg.

Arjen verklapte me tot slot dat er hard gewerkt wordt aan een nieuwe website. De oude site wordt geheel vernieuwd, met als belangrijkste aanvulling een webwinkel. Op bovenstaande afbeelding zie je een schets van die website (niet noodzakelijk het definitieve ontwerp).

Poppendamme is dood, leve Poppendamme!

@

Reageer