clear

zoeken

search

Stemmen: de bibliotheekpersoonlijkheid van 2011

02 oktober 2011

Wie wordt de bibliotheekpersoonlijkheid van 2011? Bibliotheekblad nodigt ons allemaal uit een stem uit te brengen op één van de drie genomineerden: Karen Bertrams, Mark Deckers of Jan de Waal.

Het filmpje hierboven staat nu een paar weken op Bibliotheek 2.0. In september zagen we diverse blogbijdragen voorbij komen waarin collega’s een pleidooi houden voor de genomineerden. Zo schreef Nicole over Jan, Jeanine over Karen en Annemarie over Mark.

Ik overwoog even om ook iets te schrijven over de persoon waarop ik stemde, maar heb besloten dat toch maar niet te doen. Er zijn niet voor niets drie mensen genomineerd. Ze hebben allen een bibliotheekhart en kunnen ook allemaal beschouwd worden als drijvende krachten binnen hun eigen domein. Iedereen moet zelf maar beslissen wie het meest tot de verbeelding spreekt. Leef je uit!

@

Reageer