clear

zoeken

search

Nacht van de Nacht Middelburg 2011

17 oktober 2011

Nog 12 nachtjes slapen: dan doet Nederland het licht weer uit. Middelburg doet ook weer mee. Het zal spoken rondom het Molenwater, het heelal wordt opengesteld voor het publiek en er is uiteraard ook weer een donkere tocht:

Een ontdekkingsreis door een donker en nachtelijk Middelburg met veel straattheater, muziek en dans.  Er is kunst in de etalages, muziek, een dubieuze verkeersregelaar, poortwachters, zingende zagen, blaffende honden, duistere stegen, rammelende scharnieren, schimmen achter de ramen, dans, muziek en ijzingwekkende achterplaatsen en natuurlijk zoals andere jaren sterren kijken op de Markt. De route start ieder half uur vanaf 21.00 uur en de laatste begint om 23.00 uur. De donkere tocht is een initiatief van ondernemers Langeviele en omgeving samen met Avonduren en Horeca. Van te voren aanmelden is niet nodig. De donkere tocht start voor café Vriendschap.

Avonduren verzorgt de muziek. Deze keer op wel een heel bijzondere locatie, namelijk de Lange Jan:

Neem de 207 treden naar de toren die nu in avondkleding is gehuld en luister naar een uniek Avondurenconcert. Er is ruimte voor 25 personen per concert.

Meer informatie volgt, onder meer op de Facebookpagina van café Vriendschap.

@

Afbeelding: collage Vincent de Rooij (ook van de duistere partij)

1 Reactie

  1. Wij @ Dijkhuisjes doen niet mee, bij ons in het altijd helemaal donker 😉 #donkersteplekvanZeeland

Reageer