clear

zoeken

search

Middelburg Dronk: de wandelroute langs de cafés van toen en nu

28 oktober 2011

Over een maandje bestaat de website Middelburg Dronk een jaar. Binnen een organisatie zou dat aanleiding kunnen zijn voor talloze evaluaties en rapporten, maar wij doen daar niet aan. We beperken ons tot de opmerking dat er veel werk is verzet maar dat er ook nog heel veel moet gebeuren.

Tot ‘de gedane zaken’ kunnen we ook het uitschrijven van een kroegwandeling rekenen. Rob van Hese maakte die wandelroute op basis van de inhoud van Middelburg Dronk. Evenementenbedrijf Vita Event wil de kroegwandeling graag in het aanbod opnemen. Iemand informeerde onlangs of wij zelf ook bereid zijn als gids op te treden, maar dat doen we niet; we hebben andere mensen gevonden die daartoe bereid zijn. Omdat we weten dat er ook veel mensen zijn die liever zonder begeleiding door een stad wandelen, én omdat we de deelcultuur van Wikipedia een warm hart toedragen, hebben we besloten de tocht ook online te zetten. Bij dezen.

@

Reageer