clear

zoeken

search

Meer berichten vanaf het freelancefront

11 oktober 2011

Een maandje geleden was een opdracht van Bibliotheekhuis Limburg aanleiding om te schrijven dat er nog steeds positieve berichten zijn te melden vanaf het freelancefront. Daar kan ik nu tevreden aan toevoegen dat er sindsdien nog meer is gebeurd.

Vorige maand ben ik met Stichting Bibliotheek.nl overeengekomen dat ik online advies en ondersteuning zal geven bij een project rondom het project ‘gezamenlijke social media strategie bibliotheken‘. Inhoudelijk kan ik daar nog niet veel over zeggen (dat komt nog wel) maar dat de overeenkomst er is deel ik maar wat graag. Dit soort ontwikkelingen zorgen er tenslotte voor dat ik me de komende maanden nog steeds niet hoef te melden bij een uitzendbureau. Daar ben ik vanzelfsprekend erg blij mee.

Wat ik ook zeker weet is dat mijn tijdelijke contract bij Bibliotheek Oosterschelde is verlengd, in ieder geval tot juli 2012. Die verlenging was allerminst zeker maar wel zo handig, omdat het project ‘aansluiting op de landelijke informatiearchitectuur van Bibliotheek.nl’ vertraging heeft opgelopen. Ik kan niet beweren dat ik daarom blij ben met die vertraging, maar met de verlenging natuurlijk wel.

Nog niet helemaal zeker (maar wel zo goed als) is een opdracht die ik samen met Gerard Bierens zal uitvoeren voor het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken.  Ook daar kan ik nog niet veel over zeggen, maar het betreft een onderzoek naar de platformmogelijkheden van het project ‘Landelijk kennis delen’. Ik hoop er binnenkort op terug te kunnen komen.

Wendingen genoeg, kortom. 7 verschillende opdrachtgevers, na anderhalf jaar bezig te zijn als freelancer. Ik, uhm, teken ervoor.

@

Foto

7 Reacties

 1. Jaap van de Geer schreef:

  Mooi om te lezen dat het goed gaat! Zitten prima opdrachtgevers tussen.

 2. @4aed0f35810197375193542cbed2ac5c Thanks Jaap! Het blijft zich afspelen in de bibliotheekhoek, maar dat is natuurlijk ook handig, omdat er soms overlappende zaken zijn die je overal kunt benutten. Way to go!

 3. Cdav schreef:

  Heey Edje

  Das inderdaad mooi om te lezen dat het goed gaat met je firma !!! Misschien wel nodig ook begreep ik van je meisje vanwege plof gevaar van de ketel.
  Gr
  kees

 4. @51055b05689e333ed8ea36b2fc93ea7d Ha Kees, Alles is meegenomen wat dat betreft. Het leven is gierend duur, zeker dat leven van mij 🙂  Dank!

 5. @jognet Dank je Joost!

 6. J. Geraets schreef:

  Graag gedaan @emijnsbergen ! 🙂

Reageer