clear

zoeken

search

Terug op oude nesten

06 september 2011

In september 2010 schreef ik in Het leven na de wending, deel 3 dat ik een knoop had doorgehakt. Die knoop bestond omdat ik op dat moment regelmatig schreef voor drie verschillende vakbladen, maar een aanbieding kreeg die enige exclusiviteit vereiste (op vakbladgebied dan toch). Na een nachtje twijfelen hakte ik de knoop door en nam ik noodgedwongen afscheid van Bibliotheekblad en InformatieProfessional.

Een maand geleden was er echter weer sprake van een wending, die de ‘exclusiviteit’ ophief. Ik ben achteraf blij dat ik daar over schreef want inmiddels heb ik met zowel Bibliotheekblad als InformatieProfessional contact gehad en zal ik, regelmatig of incidenteel, weer gaan schrijven voor die twee tijdschriften. Onnodig te zeggen dat ik daar blij mee ben. Soms heb je het gevoel dat een keuze betekent dat er geen weg terug meer is. Dat is dus niet altijd zo. Gelukkig maar.

@

Afbeelding

Reageer