clear

zoeken

search

Onthutsend: de winnaars van 9/11

07 september 2011

Laten we het nu eens niet hebben over wat de aanslagen op het WTC hebben betekend voor de binnenlandse en buitenlandse politiek van de Verenigde Staten. Neen, laten we nu het huiveringwekkende overzicht van Graham Rayman in The Village Voice eens lezen: 9/11: The Winners. Op zeven pagina’s somt deze journalist op welke organisaties en individuen later financieel profiteerden van de gebeurtenissen in september 2001. Een onthutsend artikel werkelijk.

Gerelateerd:
Internet Archive ontsluit 3000 uur televisienieuws over 9/11
De terrorismebestrijdingsindustrie
11 september: Alice in Wonderland
Te groot voor het nieuws: nanothermiet
Het onwaarschijnlijke verhaal van Bin Laden

@

Afbeelding: Europeana (zoekterm Middelburg)

Reageer