clear

zoeken

search

Tijdelijk onbeleefd op Twitter

30 augustus 2011

Had ik net zelfgenoegzaam geconstateerd dat het met m’n twarma best goed zit, zie ik vervolgens op Friend or Follow dat ik tientallen mensen waarvan ik veronderstelde dat ik ze volgde niet (meer) volg op Twitter. Wat daar precies de oorzaak van is durf ik niet te zeggen maar uit een aantal reacties maak ik op dat het vaker gebeurt, dat het een ‘bug’ in Twitter is.

Hoe het ook zij: ik ben bezig om een en ander te herstellen. Ik vind het namelijk erg onbeleefd, zelfs een beetje arrogant, om aardige mensen die ook actief twitteren niet terug te volgen. Dat voelt altijd een beetje als wel een drankje van iemand aannemen maar er geen teruggeven. Het vervelende is echter dat Twitter blijkbaar een uurlimiet heeft voor volgen. Ik kreeg een melding dat ik het later nog maar eens moet proberen. Dat zal ik dan doen. Voor nu rest mij niets dan het aanbieden van mijn excuses voor deze tijdelijke vorm van onbeleefdheid mijnerzijds. Bij dezen.

@

6 Reacties

 1. Astrid van Dam schreef:

  Vreemd, ik zie ook ineens dat ik mensen onbedoeld niet meer volg. Terwijl ik van in ieder geval één van hen nog wel de tweets in m'n tijdlijn zie. Spooky…

 2. LiesKnol schreef:

  Dat was bij mij gisteren ook het geval. Heb er een paar hersteld, maar ik zag dat iemand later ook 'spontaan' weer door mij gevolgd werd zonder dat ik er iets aan gedaan had. Wie weet welke mensen in kwijtgeraakt ben die ik wel volg, maar die mij niet volgen. Je verwacht toch niet dat je zoiets hoeft te back-uppen…

 3. @3250558080ab3552c7707b5fd807d070:disqus ik begin te vermoeden dat het samenhangt met de storingen van vandaag. Morgen nog maar eens kijken dan :-/

 4. @google-e9c7983414342a0793ec256c8f26ca20:disqus Inderdaad merkwaardig, maar Twitter heeft inmiddels al bevestigd dat er iets niet in orde is. Maar even afwachten…

 5. Moqub schreef:

  het lijkt er op dat je niet van elke nieuwe volger een mail krijgt zodat je niet terug volgt. En er zaten er ook bij van wie ik zeker weet dat ik ze volgde. Alles hersteld. Bedankt voor de tip!

  M.

 6. @654a30cf0059638ee894a67819d82388:disqus Graag gedaan!

Reageer