clear

zoeken

search

Question Everything

09 augustus 2011

Als graffiti je doet grijnzen is het goede graffiti. Ik moet opeens weer denken aan die keer dat een schildersbedrijf de stationstunnel in Middelburg weer helemaal keurig wit had geverfd. Binnen een dag had een lolbroek met een spuitbus in koeienletters “wat is het mooi geworden he?” op de grootste muur gespoten. Vandalisme met een knipoog die mij deed schateren, als puber.

@

Via

6 Reacties

 1. Jeroen Krüse schreef:

  Binnenkort niet ff een piece zetten Burdy? SPC rules 🙂

 2. Jeroen Krüse wahaaa, those were the days 🙂 //www.edwinmijnsbergen.nl/2008/04/tagging-maar-dan-zoals-vroegh.html

 3. Nat schreef:

  Daar heb ik nog een foto van 😉

 4. @ffa856bf4a9aac62de5b6b684bfffcae:disqus van die stationstunnelkreet? Dat is cool! Heb je die ook digitaal wellicht?

 5. Nat schreef:

  Poeh…nee. Maar ben wel bezig mijn negatieven te digitaliseren dus als ik hem tegenkom….:)

 6. @ffa856bf4a9aac62de5b6b684bfffcae:disqus ah ok. Laat maar weten dan. Foto's uit die tijd zijn schaars, dus ik houd me van harte aanbevolen!

Reageer