clear

zoeken

search

Extensie van de week: Murdoch Block

01 augustus 2011

In de wereld van het grote geld is smeerlapperij schering en inslag, dat weten we allemaal. Misschien verkneukelen we ons daarom wel, als opperhoofden van het kaliber Murdoch met de billen bloot moeten. Ze zijn te machtig om medelijden mee te hebben. Zoiets zal het zijn.

Hoe machtig iemand als Murdoch is kun je goed zien als je de Chrome-extensie Murdoch Block bekijkt. Op de pagina van die extensie wordt verwezen naar het overzicht van de bezittingen van News Corporation op Wikipedia. Van Harper Collins en Fox tot Wall Street Journal en Hulu.com: oom Rupert controleert het allemaal. Het is maar dat je ‘t beseft.

Gerelateerd:
De wijze woorden van Rupert Murdoch…in 2005
De betaalmuren van Rupert Murdoch: de tussenstand
Van Thillo hakt met het verkeerde bijltje
Machtig

@

Reageer