clear

zoeken

search

De banken van nu, voorspeld in 1969

10 augustus 2011

Een prachtig filmpje uit de archieven van de BBC. Misschien gaan de mobiele ontwikkelingen minder snel dan je dacht, pinnen heeft er een paar decennia voor nodig gehad om geadopteerd te worden. Dit is een reportage uit 1969.

@

2 Reacties

  1. Bas van Houwelingen schreef:

    Altijd leuk om te zien die 'oude' filmpjes. Je beseft dan dat de techniek veel sneller verandert dan mensen. Wij zelf boeken niet zoveel voortuitgang in een paar decennia. Wel zijn we blijkbaar best goed in veranderingen ons eigen maken. Pinnen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld geworden waar we niet koud of warm van worden, terwijl het toen nog een ingewikkelde bankoperatie was en waarschijnlijk ook zo ervaren werd.

  2. @df9e25e5857444456d427d757889ef08 Het gaat ook snel inderdaad maar toch: zo'n 25 jaar tussen concept en geschikt voor breed gebruik: dat is best lang voor mijn gevoel. Het gaat wel steeds sneller, naarmate er al meer technologie beschikbaar is. Benieuwd waar we over 25 jaar dan weer staan 🙂

Reageer