clear

zoeken

search

#Roamler: je met plezier laten crowdsourcen

27 juli 2011

Anderhalve maand geleden schreef ik hier over Roamler. Ik bombardeerde die toepassing tot app van de week zonder ‘m gezien of gebruikt te hebben. Na vier weken, tijdens de vakantie in Normandië kreeg ik een uitnodiging. De eerste vijf -onbetaalde- opdrachten, kon ik daar uitvoeren. Opdracht nummer 6 vereiste echter aanwezigheid in Nederland: het fotograferen van een mooi onontdekt plekje in Nederland. Als je dat goed doet ontvang je twee euro.

Zojuist zag ik dat er nog meer opdrachten uit te voeren zijn, in de nabije omgeving, zoals bovenstaande. Tijd om op pad te gaan. Iets zegt me dat Roamler een mooie toekomst tegemoet gaat. Dit concept is gewoon ijzersterk. Soundtrack van de dag is uiteraard Metallica.

@

6 Reacties

 1. Annie Maessen schreef:

  Heb de €2,00 inmiddels binnen. En ben aan mijn volgende opdracht toe richting "roadmap level 2". Over verkeersveiligheid in dit geval, omdat "men ook graag een steentje wil bijdragen aan een betere maatschappij". Voordat je bij level 2 komt heb je overigens nogal wat opdrachten te doen. En je moet er idd regelmatig de deur voor uit.

    

 2. Annie Maessen leuk dat je er ook mee bezig bent. Die eerste 2 euro zag ik ook verschijnen, ik heb nu een dubbele opdracht lopen rondom de iStore hier in Middelburg. We houden elkaar op de hoogte. Zit je gewoon onder je eigen naam op Roamler?

 3. Annie Maessen schreef:

  Yep. Eigen naam. Wil je mijn vriendje worden dan?:-p Heb mijn lokatie niet toegevoegd dus krijg algemenere vragen tot nu toe. Misschien maar eens aanpassen. Succes $$$$$

 4. Danielle Jansen schreef:

  had je eerste review ook gelezen en had het op mijn lijstje van 'nog eens naar kijken"- dingen gezet. Na deze post ben ik helemaal geïnteresseerd. Kunnen jullie als leden ook uitnodigingen uitdelen? 🙂

 5. Danielle Jansen Dat kan je doen als je wat verder in 'het spel' zit, dan krijg je af en toe invites. Je bent de derde die een verzoek doet. Ik weet niet hoe lang het nog duurt, maar mocht het zover zijn, dan hoor je van me!

 6. Danielle Jansen schreef:

  super 🙂 dank je.

Reageer