clear

zoeken

search

Een iPhone als verrijking van een prentenboek

25 juli 2011

Kinderen vinden dit vast weer prachtig, maar zo inventief als Lost at E Minor stelt dat dit is, dat vind ik toch een beetje overdreven. Het is geinige aankleding van een prentenboek…of van een iPhone, en niet veel meer of minder. Toch?

@

3 Reacties

  1. Erwin Robbertz schreef:

    Als dit een extra mogelijkheid is om volwassenen te laten voorlezen aan kinderen dat is het voor een keer leuk. Nodigd uit om iets samen te doen. En kinderen van nu vinden het gewoner dan volwassenen. Dus dan eerder naar interactieve "prentenboeken" op de iPad.
    Erwin.

  2. Erwin Robbertz schreef:

    Als dit een extra mogelijkheid is om volwassenen te laten voorlezen aan kinderen dat is het voor een keer leuk. Het nodigt uit om iets samen te doen. Kinderen van nu vinden het net zo normaal als een boek. Maar interactieve "prentenboeken" op de iPad zullen dan toch eerder dit doel bereiken. Zoals de digitale prentenboeken van Rian Visser bijvoorbeeld: //bit.ly/iq0IwI

  3. @twitter-16676356:disqus Ik zat laatst inderdaad naar een meisje van bijna drie te kijken. Fenomenaal hoe die al de weg vindt op de telefoon. Ze weet de kinderapps gemakkelijk te vinden. De combinatie is prima, maar aan de andere kant: het wordt ook wel een beetje opgeblazen soms, als varianten op een thema.

Reageer