clear

zoeken

search

Think Insights: Smartphonegebruikers leren begrijpen

10 juni 2011

De aankondiging voor Think Insights with Google had ik gemist maar nu ik de website alsnog heb ontdekt heb ik  me ook meteen geabonneerd op de attenderingsservice (ouwerwetsch per mail).

Starting today, we’re sharing this knowledge at Think Insights with Google, a website where we’ll publish our data-supported insights about digital marketing trends. From papers to case studies to videos, Think Insights represents the ongoing work we’re doing to better understand how people use the web, and how marketers are adapting to this changing terrain.

Het eerste thema heeft betrekking op het gebruik van Smartphones. De video richt zich vooral op adverteerders, maar de PDF is de moeite van het bekijken waard. Als je vermoedt dat telefoongebruikers informatie anders consumeren dan pc-gebruikers zou dit document je best eens gelijk kunnen geven.

@

Reageer