clear

zoeken

search

Doe maar een dodde

14 juni 2011

Vorig jaar rond deze tijd nam ik me voor om me niet meer zo vaak te verontschuldigen voor online activiteiten. Het lijkt echter wel of ik alleen maar meer rekening ben gaan houden met verschillende meningen. De een ziet graag persoonlijke bijdragen, de ander juist vakgelateerde. Sommige mensen vinden het maar niks dat m’n tweets ook verschijnen op andere netwerken, anderen vragen er juist speciaal om. Gisteren sprak ik daar met een paar mensen over en ik realiseer me nu weer even dat ik in de loop van de tijd eigenlijk te veel ben ga nadenken bij wat ik doe; ik verdeel bijdragen over verschillende accounts, twitter heel vaak maar niet om geen spamindruk na te laten en ook bij mijn woordkeuze sta ik vaker stil dan nodig is.

Maar waarom eigenlijk? Het is nergens voor nodig.

Gerelateerd:
Je niet meer verontschuldigen voor je online leven
Volgvrijdag, en andere dingen die niet verplicht zijn op Twitter
Doen wat je leuk vindt zonder je ziel te verkopen

@

Reageer