clear

zoeken

search

De statistiekenmodule van Add This

11 juni 2011

Sinds anderhalf jaar maak ik gebruik van Add This op dit blog en hoewel ik niet de indruk heb dat er veel gebruik van wordt gemaakt heb ik me ook nooit geroepen gevoeld het balkje onder blogposts te verwijderen. Mashable meldde eergisteren dat de makers van Add This hebben onderkend dat gebruikers links (tien keer) liever delen door het adres zelf te kopiƫren dan door de knopjes van hun product te gebruiken en dat ze daarom hun statistiekensoftware hebben uitgebreid.

Statistiekenprogramma? Ik wist niet eens dat Add This zo’n programma heeft. Voor het eerst sinds 2009 heb ik daarom weer eens ingelogd en waarempel: daar kom je toch weer verwijzingen tegen die je in andere programma’s ontgaan. Zie je opeens dat wildvreemden twitterden over oude blogpostjes. Geinig.

@

Reageer