clear

zoeken

search

De dominerende iPad

06 juni 2011

Ik ben helemaal voor open en juich dus ook alle concurrentie voor Apple en consorten toe, maar als ik lees dat er weinig vraag is naar rivalen van de iPad vind ik dat bijna logisch. Ik zeg bijna, omdat ik moet toegeven dat ik nog helemaal geen rivalen van de iPad heb uitgeprobeerd en er dus ook geen oordeel over kan vellen. Wat ik echter lees over die rivalen is veelzeggend: er zijn blijkbaar maar een paar modellen van andere merken (mogelijk wel van dezelfde fabrikanten) die in de buurt komen van de iPad, terwijl dat niet geldt voor de prijzen: die overstijgen die van Apple soms zelfs.

Apple heeft de lat hoog gelegd. Dat is het uitgangspunt van de consument. Dan kies je pas voor een alternatief als je veel goedkoper uit bent, of als je iets beters kunt krijgen. Of zie ik het nu verkeerd?

Willem ging in ieder geval ook op een draf terug naar de winkel, met de Tomtec. Te mooi om waar te zijn inderdaad.

@

Reageer