clear

zoeken

search

Zeeuwen op het web, deel 2: Cees Maas

06 mei 2011

Er zijn nogal wat Zeeuwen die ik alleen digitaal heb ontmoet. Cees Maas is ook zo’n Zeeuw. Ik ken hem van de blogosphere en van Twitter. Wat ik van hem weet, weet ik van daar. Af en toe spreek ik echter mensen die hem wél in levenden lijve hebben ontmoet. Een vriend van me zat bij hem in de klas. Gisteren sprak ik een Westkappelaar die Cees vooral kent als actieve Domburger. Wat het web niet prijsgeeft wordt aan een terrastafel soms wel geopenbaard. Zoiets.

Maar eigenlijk hoef ik over Cees ook niet veel te weten. Hij maakt mooie foto’s en schrijft prachtige verhalen en zo nu en dan geeft hij me op Twitter de ruimte om advocaat van de duivel te spelen, als we in discussie gaan over het verval van de culturele samenleving en de oprukkende vervlakking. Als je dat weet, weet je genoeg.

Cees publiceert onregelmatig maar het loont de moeite om je te abonneren op zijn weblog. Als hij publiceert is het goed.

@

Reageer