clear

zoeken

search

Sociale Media na vijven

09 mei 2011

Noem het gerust toeval. Ik ben net terug van een overleg over de toekomstige website van de Zeeuwse Bibliotheken. Vanmiddag spraken we uitgebreid over de mogelijkheden en beperkingen van sociale media. Een van de aspecten die ter sprake kwam was het gegeven dat sociale media 24 uur per dag, zeven dagen per week ‘doorgaan’, terwijl veel organisaties alleen ‘beschikbaar zijn voor commentaar’ van acht tot vijf.

Een van de eerste berichten die ik na thuiskomst in de feedreader aantrof was de bijdrage Social Media 24/7, op Marketingfacts. Niet iedereen zal zin hebben in een powerpoint van 99 Engelstalige sheets, maar ik ga deze koesteren, en tonen in het volgende overleg. De presentatie legt namelijk goed uit hoe je het varkentje zou kunnen wassen, en sluit naadloos aan op het gespreksonderwerp van vanmiddag. Dat is waardevol.

@

Reageer