clear

zoeken

search

Nu ook voor de iPad: Feedly

04 mei 2011

Over de app Feedly deed ik op 15 maart al enthousiast. De afgelopen acht weken heb ik die app intensief gebruikt op de iPhone; het is mijn standaardtool voor nieuwsconsumptie geworden. Zojuist las ik dat er nu ook een (inmiddels gratis!) versie is gelanceerd voor de iPad. Die heb ik uiteraard meteen gedownload en verkend. Mijn conclusie: nog mooier en nog overzichtelijker. Ik zal mijn meisje heel vaak lief aankijken, de komende tijd.

Misschien herinner je je dat ik aanvankelijk ook zo enthousiast was over Zite en Flipboard. Die zijn inderdaad ook erg mooi maar die twee tonen nog steeds niet (goed) wat ik het belangrijkst vind: de inhoud van Google Reader. Dat is mijn persoonlijke nieuwsstroom, daar gaat mijn voorkeur naar uit.

Het enige minpunt van Feedly is dan dat die app weer niets doet met de tweets van anderen. Daar staat tegenover dat je interessante berichten zelf wel makkelijk kunt twitteren, mailen of opslaan.

Ik beveel Feedly van harte aan, in ieder geval.

@

4 Reacties

  1. Hans schreef:

    Dank voor de tip. Na zoveel enthousiasme van jouw kant meteen gedownload. Het ziet er erg goed uit. Ik gebruik zelf MobileRSS, ook voor iPad, en die bevalt mij goed. Ik mis nog wel de ondersteuning naar Evernote. Ik ga Feedly de komende periode zeker verder uitproberen.

  2. Mooi Hans, ik ben benieuwd wat je ervan zult vinden. Het is toch weer anders voor iedereen. Zo heb ik Evernote een paar kort bekeken, maar voor mezelf de meerwaarde er niet van ontdekt….maar ik blijf er maar positieve dingen over lezen. Maf is dat soms.

  3. Liek Schoeren schreef:

    Ik heb tot nu toe heel wat feedreaders gedownload voor de iPad. Tot nu toe was FeeddlerPro de beste maar is toch nog minder snel en handig dan deze. Bedankt!

  4. Graag gedaan Liek, ik vind het altijd wel mooi om te horen hoe dit zich verhoudt tot andere apps. Er zijn er meer beschikbaar dan ik vermoedde…

Reageer