clear

zoeken

search

Mooie innovatie: de alternatieve lintjesregen van Virtueel Platform

01 mei 2011

Gelezen op de site van Virtueel Platform:

Ruim 50 Nederlandse kunstenaars, culturele instellingen en bedrijven ontvingen op 29 april, de traditionele lintjesdag, van Virtueel Platform een ‘Best Practice rozet’ voor vernieuwende digitale kunstprojecten.
‘Best Practice’ zijn de meest innovatieve en inspirerende nieuwe media producten uit kunst, cultuur en maatschappij. Denk aan mobiele games in musea, mobiele architectuur apps, videoschermen op NS-stations en vele andere verrassende digitale projecten.

De meeste projecten die een rozet ontvingen kende ik nog niet. Ze zijn het bekijken zeker waard. Een huis ontwerpen met Twitter, een informatieve site die is gebouwd met het interessante anyMeta, het mooi gemaakte Collapsus of het menselijk lichaam als muziekinstrument.

Ach, kijk zelf maar gewoon.

@

Reageer