clear

zoeken

search

Slim bijblijven op je vakgebied: een overzicht van hulpmiddelen

08 april 2011

Dymphie verwerkte een presentatie tot een blogpost: Hoe kun je social media gebruiken om bij te blijven op je vakgebied? Ik kom bijdragen van deze strekking wel vaker tegen op ‘t web maar het bijzondere van deze is dat ik ‘m zelf ook wel had willen schrijven, omdat de hulpmiddelen die Dymphie opsomt, de hulpmiddelen zijn die ik zelf ook gebruik (in grote lijnen dan toch). Uit de inleiding:

Van allerlei kanten hoor je tegenwoordig dat je iets met sociale media ‘moet’:  maar waar moet je beginnen?
Wat van belang is, is je te realiseren dat je alleen iets ‘moet’ voor zover je er zelf zin in hebt, het moet vooral plezierig zijn om ermee bezig te zijn. Stort je vooral niet tegen je zin op de social media omdat iedereen zegt dat het moet, maar kies tooltjes die bij je passen en die je amuseren.
Voor iedereen kan dat wat anders zijn: wat de een aanspreekt, is niets voor de ander. Er is een waaier aan tools waar je uit kunt kiezen, die je kunnen helpen om verder te komen in je vak, die je kunnen amuseren, of waar je anderszins wat aan hebt. En … de meeste zijn gratis.

Een aanrader.

@

1 Reactie

  1. Stefan Wijnberg schreef:

    Couldn't agree more!

Reageer