clear

zoeken

search

Eerste versie digitale etalages gepresenteerd in Almere

12 april 2011

Vandaag werd in Almere de eerste versie van de Digitale Etalages van de Plusbibliotheken (voorheen WSF-bibliotheken: bibliotheken met een wetenschappelijke steunfunctie) gepresenteerd. Daar werd uiteraard volop over getwitterd. Omdat ik weet dat dit slechts een eerste versie betreft, zonder koppelingen naar sociale media, zonder RSS en zonder deelbare widgets, wil ik de site niet bespreken. Ik beperk me tot de constatering dat het geheel er wel lekker fris uitziet.

De verdere ontwikkelingen zal ik met belangstelling volgen. Enerzijds omdat we er mogelijk baat bij hebben, vanuit het perspectief van de nieuwe website voor de vier Zeeuwse basisbibliotheken, anderzijds omdat ik drie jaar geleden medeverantwoordelijk was voor de voorloper van Betabieb. Dan is het extra interessant om te zien hoe alles verder is gegaan, na mijn vertrek bij de ZB.

@

2 Reacties

  1. Peter / Almere schreef:

    Hi Edwin,

    artikelen zijn nu wel voorzien van een 'delen knop'. Weliswaar moet je er zelf nog een tekstje bijtypen, maar het is weer een stapje vooruit voor de etalages.

    Peter

  2. Ha Peter,

    Ik zie het nu. Dank voor de attendering! (en succes met het vervolg!)

Reageer