clear

zoeken

search

Beastie Boys streamen nieuw album na weblek

26 april 2011

Veel platenmaatschappijen reageren nog steeds spastisch op de mores van internetgebruikers. Grand Royal, het eigen label van Beastie Boys, bewijst dat het ook anders kan. Toen dit weekend bleek dat de nieuwe plaat van het trio, Hot Sauce Committee Part Two, die pas op 3 mei zou uitkomen, al gelekt was naar het web, besloten  Adam, Adam en Mike het album te streamen op hun hippe Tumblr-blog. Je kunt de plaat volledig luisteren of insluiten op een andere website, maar je kunt de plaat ook in z’n geheel of per nummer kopen/downloaden. De echte liefhebbers worden op de website van de band bediend met verschillende pakketten die naast de muziek t-shirts en andere hebbedingetjes bevatten.

De boys snapten het in 2006, de boys snappen het in 2011. Kudos.

@

Reageer