clear

zoeken

search

App van de week: Feedly

15 maart 2011

Afgelopen zaterdag tipte Kristel de iPhone-app Feedly, nadat ik op Twitter had aangegeven een koppeling met Twitter te missen, binnen Google Reader. Verschillende mensen attendeerden mij op het feit dat die koppeling wel degelijk geactiveerd kan worden binnen het programma, maar toen ik zag hoe mooi Feedly Google Reader maakt in de webversie, werd ik ook nieuwsgierig naar de app. Heel even twijfelde ik nog, omdat de app 239 dollarcent kost, maar na het lezen van een review op iPhoneclub.nl ging ik overstag.

Ik heb de app nu drie dagen getest en ik kan alleen maar zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. De interface is mooi en overzichtelijk, de navigatie verloopt uitermate soepel, wat ook geldt voor de koppelingen met Twitter, e-mail, Instapaper en Readability.

Over de extensie voor Chrome ben ik iets minder tevreden. Het oogt goed, maar nu ik in het kader van het muismijden ben gewend aan het scrollen door nieuwsberichten met behulp van de spatiebalk, bevalt het noodzakelijke rondklikken in die toepassing me maar niets. Maar wat maakt het uit? Vanuit Google Reader op de laptop kan ik nu immers ook eenvoudig delen.

Al met al dus een prima tip, van Kristel.

@

Kleine afbeelding: Iphoneclub

Reageer