clear

zoeken

search

Alice in New York voor de iPad

19 maart 2011

Ik ben behoorlijk dol op Alice in Wonderland. Vannacht zat ik nog even te zoemen op Grace Slick en dacht ik ook weer aan het boek. Als ik dan in The Atlantic het artikel The Most Technologically Advanced Book for the iPad? lees, en kijk naar de prachtige illustraties (de bovenstaande moet je uiteraard vergelijken met die klassieker), dan word ik een beetje hebberig.

Maar toch ook weer zo niet hebberig dat ik 7 dollar neerleg voor de app. Of zal ik het toch doen, gewoon voor de heb? Anno 2011 moet ieder boek, iedere app, iedere game, iedere film, iedere krant, iedere site vechten voor mijn aandacht en/of geld. Soms moet je er eens eentje matsen. Of toch niet, wat denk jij?

Gerelateerd:
Alice in Wonderland, nakend
Alice in iPadland
Zijn wat men ziet
Gelezen: Alice in organisatieland
11 september: Alice in Wonderland

@

6 Reacties

 1. Marco (Sjef) schreef:

  Als er veel noeste arbeid in zit is het niet erg te betalen, ik heb zelf "Leesplankje" App (aap-noot-mies)gekocht, mooi gemaakt.
  Nog een beetje vroeg voor Kate maar wel erg mooi gemaakt

 2. ria schreef:

  In geval van twijfel altijd kopen ! Bovendien als iPad-fan heb je het gewoon nodig om te laten zien hoe mooi apps kunnen zijn! En qua prijs? Een avondje kroeg kost meer, toch? Have fun.

 3. Anoniem schreef:

  Heb je Alice in Wonderland in Second Life wel eens gezien? Ook grappig, gigantisch boek, in vergelijking met je avatar.
  Rita Niland

 4. @Sjef: daar heb je wel een punt ja. Ik vind het al mooi om te zien hoe natuurlijk Kate reageert op je telefoon. Bij de iPad nog wat sterker, waarschijnlijk?

  @Ria: ik vergelijk het inderdaad vaak met uitgaven in de kroeg, als ik een aankoop wil rechtvaardigen. Dan is eigenlijk alles spotgoedkoop 🙂

  @Rita: die ben ik nog niet tegengekomen nee. Klinkt wel interessant!

 5. Marco schreef:

  Ik heb een pratende kat-app gedownload, die ze kan aaien, slaan;-) en melk kan geven. Geweldig vindt ze dat. Het mooiste is eigenlijk de functie van na-praten, hele verhalen en dolle pret.
  Voor een peuter van net 2 kan ze zich zelf al best begrijpbaar uitdrukken, maar dit geeft haar een extra stimulans, hele verhalen tegen die kat en die herhaalt daarna het hele verhaal, mooi!
  Tegen die tijd dat Alice in haar interesseveld komt, koop ik het wel.
  Deze is trouwens ook leuk (à 3.99)//itunes.apple.com/nl/app/timo/id393851625?mt=8, heeft ook een gratis "lite"-intro en in het Nederlands!

 6. Hehe, die kat ken ik ook wel ja. Die heeft ook nog heel wat broertjes en zusjes. Prachtig dat het aanslaat hoe dan ook. Natuurlijk leren….

Reageer