clear

zoeken

search

Peter, bedankt

22 februari 2011

“Een optimist.” “Een gedreven mens”. “Een echte verbinder.” Heus, over Peter van Eijk heb ik nog nooit iets onaardigs gehoord. Dat is best opmerkelijk, voor iemand in een interimfunctie. Een functie die gericht was op een van de zwaarste bibliotheekklussen ooit bovendien: het gestalte geven aan digitale bibliotheekvernieuwing onder de paraplu van stichting Bibliotheek.nl.

Maar nu lijkt het er sterk op dat hij zijn weg zal vervolgen, zoals dat een interimdirecteur betaamt.

Het is altijd makkelijk om van achter je pc zaken aan te kaarten die niet goed gaan. Soms moet je ook de andere kant belichten. Peter van Eijk heeft ‘a hell of job’ geklaard. Niet dat de klus al af is, integendeel, maar het werk dat hij verzet heeft is gigantisch. Daar verdient hij een hele grote pluim voor. Die geef ik hem bij dezen, uiteraard wel weer van achter de pc, zoals het een blogger betaamt.

Bedankt, Peter!

@

3 Reacties

  1. essen2punt0 schreef:

    Ook vanachter deze pc een Hear hear!

  2. kweenie schreef:

    haha wat een faal gezicht

Reageer