clear

zoeken

search

De moderne klant

14 februari 2011

De moderne klant wil best betalen of moeite doen, maar dan wel in ruil voor gemak.

Grappig dat het juist over deze talencursus gaat. Een jaar of vijf geleden informeerde iemand eens of die te downloaden was: dat bleek toen niet het geval te zijn. Dat is inmiddels wel anders, constateerde ik zojuist in piratenland.

@

Gevonden op Eerste Hulp bij Plaatopnamen

4 Reacties

  1. Robert de Jong schreef:

    nou moet ik wel zeggen: rosettastone is nu niet bepaald een beste cursus. 😉

  2. Ik ken de inhoud van die cursussen niet, maar die makker was er zeer van gecharmeerd. Welke zijn dan beter, naar jouw smaak?

  3. Robert de Jong schreef:

    ik heb geen idee, ik weet alleen dat iemand de nederlandse cursus moest opzetten en aan something awful goons (van forums.somethingawful.com) om hulp vroeg om te helpen bij de vertaling, dat leek mij weinig professioneel.

Reageer