clear

zoeken

search

De Google Pagerank update van januari 2011

05 februari 2011

Ik vond het wel jammer, dat de overstap van ZB Digitaal naar Mijns Inziens ertoe leidde dat dit weblog z’n pagerank verloor. Die rank is weliswaar niet zaligmakend, maar wel een van de factoren die bijdraagt aan je vindbaarheid en zichtbaarheid in Google. Daarom ben ik toch blij dat M.I., na negen maanden lang op 0 te hebben gestaan, weer een pagerank van 6 heeft gekregen van de grote G. Het was me ontgaan dat er in januari een update heeft plaatsgevonden.

Ik hoop uiteraard wel dat dit de laatste keer was dat ik de domeinnaam van ‘m’n moederschip’ heb moeten aanpassen. Zo is het goed.

Gerelateerd:
Als je Google in verwarring brengt
De beperkte schade van geen Pagerank
Terug op zes
ZB Digitaal heeft weer een Pagerank
Zo maak je vrienden: Google maakt inkomende links openbaar

@

Afbeelding Flammarion: Wikimedia Commons

4 Reacties

  1. Albert schreef:

    Wow, 6 is meteen een hele mooie! Gefeliciteerd!

  2. JoGnet schreef:

    Graag voeg ik daar mijn welgemeende felicitatie aan toe ! Zelf kom ik niet hoger dan 3… 🙂

Reageer