clear

zoeken

search

De staat van Wikipedia

19 januari 2011

Een mooi project: The State of Wikipedia. De cijfers en beelden spreken voor zich.

@

Attendering: Mashable

4 Reacties

 1. Bas schreef:

  Wikipedia is voor mij onmisbaar bij het zoeken naar gegevens over schilderijen en kunstenaars. Gewoon veel efficiënter werken dan steeds heen en weer naar de boekenkast lopen voor een verouderde encyclopedie.

 2. @Bas: Ben ik het mee eens, het formaat geeft veel meer mogelijkheden.

  @Edwin: Die Nupedia doet mij wel erg veel aan Google Knol denken. Zouden ze daar ook systematisch aanvullingen insteken over de eigen ontwikkelingen? Want als ze dat nog niet doen is dat wel een gemiste kans. Denkende aan nieuwe diensten en de antwoorden van Google Answers bijvoorbeeld.

 3. @Bas: heb je die nog wel dan, die papieren encyclopedie?

  @Benoit: Van Nupedia weet ik eigenlijk niet zoveel. Zal ik nog eens naar loeren, thx.

 4. @Bas: heb je die nog wel dan, die papieren encyclopedie?

  @Benoit: Van Nupedia weet ik eigenlijk niet zoveel. Zal ik nog eens naar loeren, thx.

Reageer