clear

zoeken

search

Bibliotheken op de Smartphone: Apps hebben de toekomst

16 december 2010

Het tijdschrift MMNieuws (Marketing en Management Nieuws voor cultuur en vrijetijd) nodigde mij onlangs uit om een artikel te schrijven voor het themanummer van december. Ik citeer gasthoofdredacteur Theo Meereboer gedeeltelijk:

Op de valreep van 2010 komt het blad MMNieuws met een zeer inspirerend themanummer over nieuwe media. Daarbij komen de technieken, de keuzes, de realiteit en het beleid aan bod.
Wie MMNieuws nog niet kent en graag dit themanummer gratis wil ontvangen, kan een mail te sturen aan redactie@mmnieuws.nl. Er is maar een beperkt aantal nummers beschikbaar, dus wees er snel bij!

 en:

Alleen al de cover is een bezienswaardigheid. Het bevat een 3D beeld dat je met behulp van augmented reality kunt zien door naar de MMNieuws-pagina op de website van Beyond Reality te surfen en de cover voor je webcam te houden. Een unieke gelegenheid om deze crossmediale techniek zelf te ervaren.

Zelf ben ik gasthoofdredacteur en vanuit die hoedanigheid heb ik meegedacht over de thematiek, de inhoud en ook auteurs voorgedragen. Zo zijn er bijdragen te lezen van o.a. Arnoud Odding, Edwin Mijnsbergen, Bart Grob, Arjan den Boer, LĂ©ontine Meijer-van Mensch en Peter van Mensch en Bart Brouwers.

Mijn artikel voeg ik ook hier toe, de overige kun je dus lezen door even een mailtje te sturen.

@,

Reageer