clear

zoeken

search

Mobiel mantra

11 november 2010

Man, mobiel is zo hard aan de hand dat het moeite begint te kosten om nog een andere kant op te denken. Smartphones vliegen nog sneller over de toonbank dan vorig jaar.
Twitter marginaal? Pas op!
Verkoop iPad valt een beetje tegen? Het is nog maar het begin.

Je kunt honderden argumenten bedenken die de stelling dat ‘het allemaal niet zo’n vaart loopt’ onderbouwen. Je kunt volhouden dat de ontwikkelingen jouw werk nu nog niet raken. Maar jee, ontwikkelt alles zich niet gewoon steeds sneller en lopen wij niet per definitie achter de feiten aan, als we het over de nabije toekomst hebben?

Ik weet het niet, maar ik weet wel dat je ook kunt onderzoeken wat het nu eigenlijk precies is, wat die Raymond Kurzweil beweert, in zijn wet van versnellende opbrengsten. Ik ga dat binnenkort eens doen.

@

Reageer