clear

zoeken

search

Flip a Coin: een kekke film van Middelburgse makelij

16 november 2010

Zojuist gelezen in de Middelburgse Bode:

Normaal maken ze vooral bedrijfsfilms in de provincie, maar voor de sportfilm ‘Flip a coin’ reisden Henk van der Doel en Maarten Kempen van Thumbed uit Middelburg de hele wereld rond. Het tweetal filmde in AustraliĆ«, Thailand en Noorwegen. Het verhaal draait om een windsurfer en een skiĆ«r. Volgens de makers is het niet een gebruikelijke sportfilm waarin de acties elkaar opvolgen, maar is het een echte film. Meer uitleg geven ze in de Zeeuwse Bodes van deze week. De trailer van de film, die in februari 2011 moet verschijnen, is te zien op www.flipacointhemovie.com

Wie Henk en Maarten zijn weet ik niet, maar ik ken hun werk nog wel van ‘De Zeeuwse aanpak laaggeletterdheid‘. Het duo werkt niet met opgeleide acteurs, maar aan de trailer zie je dat niet af; die oogt gewoon zeer professioneel.

Ik ben benieuwd, ook vanwege de combinatie van Zeeuwse en exotische landschappen, die in deze film lijkt te zitten.

@

Reageer