clear

zoeken

search

Eenvoudig je scherm delen met Join.me

10 oktober 2010

Karin Winters schreef een paar weken geleden over Join.me (niet te verwarren met het hilarische project van Danny Wallace), software waarmee je een of meerdere mensen mee kunt laten kijken op je beeldscherm, zodat je iets kunt demonstreren of visueel uitleggen.

Ik ben nooit zo gecharmeerd van het op afstand computertoegang verlenen aan derden, maar ik denk dat de versleutelde verbinding van Join.me wel veilig is. Als je Join.me afsluit wordt de tijdelijke toegangscode meteen ongeldig gemaakt. Een mooi programmaatje voor de thuiswerkende mensch.

Meekijken op je eigen scherm, door de gegenereerde url aan te klikken, levert overigens een wonderlijk tafereel op. Je belandt dan in een soort schermtunnel. Je waant je in dat speezy introfilmpje van Doctor Who.

@

2 Reacties

  1. Christian schreef:

    Leuke tip! Dat ga ik eens uitproberen.

  2. Graag gedaan, komt vast wel een keertje van pas, ooit, ergens.

Reageer