clear

zoeken

search

Een reclamefilmpje in een papieren tijdschrift

05 oktober 2010

Op naar de volgende fase: reclamefilmpjes in papieren tijdschriften. Worden boeken straks ook op deze manier geïllustreerd?

@

5 Reacties

  1. Annie Maessen schreef:

    Ongekende mogelijkheden. Misschien met alleen een flinterdunne afbeelding? Ben blij dat ik nog jong ben en als dat moois wat er nog komen gaat kan meebeleven.

  2. Bas schreef:

    Geweldige combinatietoepassing. Je krijgt echt de indruk dat we nog maar aan het begin van dit soort digitale ontwikkelingen staan.
    Wat een mogelijkheden biedt deze toepassing.
    Dit soort nieuws maakt een bezoek aan je blog altijd weer de moeite waard. Bedankt.

  3. Jullie ook bedankt! We stonden altijd al aan de vooravond van heel veel fraais, maar het lijkt wel of er steeds meer vooravonden komen. Of meer fraais. Of duren de vooravonden gewoon steeds langer? Of korter juist? Afijn: mooi en veelbelovend is het 🙂

  4. Ik wil de pret niet bederven, maar we staan ook aan andere vooravonden en het ligt er wel een beetje aan waar je naar kijkt. 22% van de plantensoorten dreigt binnenkort uit te sterven, ik noem maar wat. Daar wordt de wereld vast níet fraaier op.

  5. Schrijver, die vooravonden zijn misschien nog wel veel talrijker, en daar moet je net zo goed bij stil staan inderdaad. Het ligt er dan ook weer aan wanneer je daar naar kijkt. Soms ga ik dat ook bewust een tijdje uit de weg hoor, want als we echt gaan nadenken valt er niet veel meer te lachen. En als dat gegeven nu zou leiden tot veranderingen, dan zou dat niet zo erg zijn, maar vaak leidt het tot nog meer sombere machteloosheid. Daar wordt en de wereld niet fraaier op en de directe omgeving niet blijer.

    Maar er de ogen voor sluiten is ook geen optie. Mijn buien komen ook weer wel…

Reageer