clear

zoeken

search

D’espresso: een gekantelde bibliotheek als coffeeshop

08 oktober 2010

Toen Eugene Kagansky bedacht dat hij een coffeeshop wilde beginnen in de New Yorkse wijk Lower East Side, vond hij dat het iets bijzonders moest worden. Daarom schakelde hij het ontwerpbureau Nema Workshop in.

Het resultaat is verbluffend: de bezoeker waant zich in een gekantelde boekenkast, als hij volkomen gedesoriĆ«nteerd van een bakje (ongetwijfeld lekkere) koffie nipt. De website van deze zaak, D’Espresso, is ook al een winnaar omdat hij ‘anders’ is.

Of je dit nu mooi vindt of niet, je zult moeten toegeven dat Kagansky zich ‘de kunst van het opmerkelijk zijn‘ eigen heeft gemaakt. De volgende vestiging schijnt nog een slagje verder te worden gekanteld.

Meer informatie op Fastcodesign en in de New York Times.

@

Reageer