clear

zoeken

search

Bits of Freedom: #1dag1000donateurs

22 oktober 2010

Bits of Freedom verdedigt onze digitale burgerrechten. Vandaag vraagt de organisatie om onze steun, bijvoorbeeld in de vorm van een donatie. Nog even samengevat wat BOF doet:

Bits of Freedom komt op voor jouw vrijheid en privacy op internet. Deze grondrechten zijn onmisbaar voor je ontplooiing, technologische innovatie en de rechtsstaat. Maar die vrijheid is niet vanzelfsprekend. Je gegevens worden opgeslagen en geanalyseerd. Je internetverkeer wordt afgeknepen en geblokkeerd. Bits of Freedom zorgt ervoor dat jouw internet jouw zaak blijft.

Bits of Freedom is een invloedrijke burgerrechtenbeweging. We zorgen dat overheid en bedrijfsleven slecht beleid terugdraaien en goed beleid invoeren. Om dat te bereiken werken we intensief samen met onze achterban. Onze kracht is onze combinatie van onze expertise, een constructieve lobby waar mogelijk en scherpe actie waar nodig. En dat werkt. Politieke partijen luisteren naar ons, het bedrijfsleven vraagt ons om advies en steeds meer Nederlanders staan achter ons doel: Een internet dat open is voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft.

Een goede zaak toch? Ik heb deze actiedag in ieder geval aangegrepen om een kleine bijdrage te storten. Is dat misschien ook iets voor jou?

@

Reageer