clear

zoeken

search

Klassiekers deel 118: Mutha Made ‘Em

18 september 2010

Van Smokin’ Suckaz wit Logic weet ik eigenlijk helemaal niets. Ik heb ook maar een nummer van de band: Mutha made ’em, uit 1993. Maar man, wat vind ik dat nummer lekker!

Ik herinner me nog dat ik het nummer altijd perfect vond passen bij de soundtrack van de film Judgment Night, een plaat die werkelijk van opmerkelijk samenwerkingsplezier uit je cd-speler spat. Maar de Smokin’ Suckaz werkten helemaal niet samen, die deden hun eigen ding, maar wel met een vergelijkbaar geluid.

trust no-one, nobody can be trusted
make one wrong move, ya busted

@

2 Reacties

  1. Lekker nummer, maar ik hoor Edie Brickell met What I am er eigenlijk permanent doorheen.

  2. Ha cool, die link had ik nog helemaal niet gelegd (moest ook even opzoeken welk nummer je bedoelde eerlijk gezegd). Learning all the time 🙂

    Dank.

Reageer