clear

zoeken

search

Geestig: de YouTubecampagne van Tipp-ex

17 september 2010

Nieuw is het concept zeker niet (denk maar aan de reclame van Nintendo op YouTube of aan die recalcitrante kip van Burger King), maar de uitvoering is geweldig. Jouw Tipp-ex-verhaal begint hier. Je kunt in ieder geval ook dansen, handen schudden en rennen….of misschien ook niet…

Gebruikt iemand dat eigenlijk nog wel eens, Tipp-ex?

@

5 Reacties

 1. Eric schreef:

  Briljant.
  Alleen ondersteunt mijn nieuwste versie van Word geen Tipp-ex meer.

 2. Ingmar schreef:

  Wij ambtenaren gebruiken Tipp-Ex nog overvloedig, vooral om zo veel mogelijk informatie weg te lakken als iemand een WOB-verzoek indient…
  Trouwens, en ik ga echt niet iedere keer reclame maken voor mijn eigen stukjes, digitaal tipp-ex-en is ook nog een kunst apart.

 3. LeWi schreef:

  Heel creatief bedacht! Bij het ouderwets inwerken van boeken gebruik ik het nog wel eens.

 4. JudyElf schreef:

  Ik gebruik Tipp-Ex nog steeds, bij cryptogrammen.

  Geestig filmpje, leuk spelletje:
  welke reacties hebben de makers voorzien, en bij welke woorden krijg je hetzelfde filmpje te zien?

 5. @Eric: goed he? We downgraden gewoon weer naar WordPerfect, als het moet!

  @Ingmar: mooie bijdrage. Doet me weer denken aan lesjes in de IDM, over de authenticiteit van digitale documenten etc. Alles is manipuleerbaar, maar vroeg of laat wordt daar toch ook wel iets op bedacht, mag je hopen…

  @LeWi: in de titelbeschrijving o.i.d. neem ik dan aan?

  @JudyElf: zou ik ook eens moeten doen. Sta er bekend om dat ik veel te voorbarig ben met invullen. Dan zie je op een gegeven moment alleen DIE mogelijkheden nog staan, dat is niet bevordelijk voor de oplossing.

  Ik heb maar vijf woorden gebruikt, maar het lijkt erop dat er behoorlijk wat zijn ingevoerd. Maar vermoedelijk duiken die borden met staking en explicit lyrics op als je iets vies intikt, of iets dat er niet in staat…

Reageer