clear

zoeken

search

Fotografeer een Vlissings Rijksmonument (en win…)

10 september 2010


Grotere kaart weergeven

Vandaag is het Open Monumentendag, ook in Zeeland. Het is het startsein voor een fotowedstrijd van Wiki Loves Monuments, waar iedereen in Nederland, tot 30 september a.s., aan mee kan doen.

Voor ons, de mensen achter het project Wiki Loves Bieb, is het een mooie gelegenheid om Zeeuwse fotografen extra te stimuleren om foto’s te nemen, en wel van Vlissingse Rijksmonumenten. Wat wil het geval namelijk? De lijst van Vlissingse Rijksmonumenten in Wikipedia bevat 280 monumenten, maar slechts een klein deel van die lijst is voorzien van een afbeelding in een goede resolutie. Dat moet beter kunnen! Daarom looft Wiki Loves Bieb extra prijzen uit. Je kunt daar meer over lezen op:

Behalve foto’s van monumenten in de stad Vlissingen zijn foto’s van monumenten in de gemeente Vlissingen ook welkom. Op bovenstaande kaart kun je die monumenten terugvinden. Wat je precies moet doen bij deelname lees je op de instructiepagina.
Op pad dus, met die mooie camera van je! Eeuwige roem! Bijdragen aan het culturele erfgoed van Walcheren! Bijdragen aan Wikipedia! Bijdragen aan een mooi samenwerkingsproject! Mooie gadgets winnen!
@

Reageer