clear

zoeken

search

Alleen zijn

14 september 2010

Het is makkelijk lullen, als je vaak mensen om je heen hebt, maar zeg eens eerlijk: is het niet heerlijk om, van tijd tot tijd, helemaal alleen te zijn?

Society is afraid of alonedom, like lonely hearts are wasting away in basements, like people must have problems if, after a while, nobody is dating them. but lonely is a freedom that breaths easy and weightless and lonely is healing if you make it.

@

Via

8 Reacties

  1. peter de Kock schreef:

    Eenzaamheid als gevoel ervaar ik als onprettig en erken ik wel als een behoefte aan contact, verbinding, een aansporing om in actie te komen. Niks mis mee. Alleen zijn vind ik heerlijk, een beleving van rijkdom. Een moment om de verbinding met mezelf te vieren. Ik denk dat als je niet alleen kunt zijn, je ook niet echt aanwezig kunt zijn in het samen zijn.

  2. Karla schreef:

    Voor mij zeker geen probleem met het alleen zijn, al helemaal niet met een spinnende poes in de nabijheid!

  3. Festina Lente schreef:

    Alleen zijn is…heerlijk!
    Maarten 't Hart brak er afgelopen zomer als zomergast een flinke lans voor!

  4. Er is inderdaad een groot verschil tussen je eenzaam voelen of alleen zijn…

    ik kan er ook echt van genieten. Niks hoeven, niks doen: gewoon jij zelf en je gedachten. Kun je je handen vol aan hebben 🙂

  5. LeWi schreef:

    Persoonlijk denk ik dat het ook erg goed voor je is om bij tijd en wijle alleen te zijn. Je eigen gedachten laten gaan, je eigen tempo bepalen, niet geprikkeld worden door anderen. Het klinkt wat egocentrisch, maar vaak komen er de beste dingen uit.

  6. Anoniem schreef:

    Wat een fokking mooi liedje/gedicht.

    Prettige stem die vrouw .. echt schitterend.

    Len

  7. @Len: eerlijk en ontwapenend. Altijd goed.

Reageer