clear

zoeken

search

Klassiekers deel 113: Hop Skip and Jump

17 augustus 2010

Canadese reggae (dub), dat hoor je niet zo vaak. De band Chalawa had in 1979 een hitje met de single Hop Skip and Jump. Ik herinner me dat een buurjongen het plaatje op rood vinyl had. Dat had ik nog nooit eerder gezien.

Ik meen me ook te herinneren dat de melodie werd gebruikt bij de tekenfilmserie van the Pink Panther, maar dat kan ook een deuntje zijn geweest dat er veel op lijkt.

Ik zou het liefst het clipje van 123 video gebruiken, maar de insluitcodes van die site geven steevast problemen in Blogger. Dan maar het statische beeld van de video hierboven. Het gaat tenslotte om de sound…en die is gewoon nog steeds lekker.

@

2 Reacties

  1. wizzelwachter schreef:

    Op rood vinyl , zo heb ik m ook , achterkant is meer dub trouwens.

  2. Je hebt 'm gewoon nog. Superb!

Reageer