clear

zoeken

search

RSS voor Twitterlijsten

14 juli 2010

Ze zijn handig hoor, die lijsten van Twitter, maar ze hebben ook beperkingen. Zelf vind ik het jammer dat je gedwongen wordt de lijsten op afzonderlijke pagina’s te bekijken. Dat komt er simpelweg niet zo vaak van. Dit in tegenstellingen tot het bekijken van nieuwsfeeds, dat doe ik dagelijks. Het probleem is: Twitter genereert geen RSS op lijsten.

Twitter Lists 2 RSS lost dat probleem op. Voer het adres van een lijst in en zie: daar is de RSS-feed. De informatiestroom wordt er niet kleiner door, maar dat hoeft geen probleem te zijn. De informatie stroomt nu in ieder geval daar waar ik het prettig vind.

@

Afbeelding

4 Reacties

  1. Jouke schreef:

    Hee: handig! Thnx voor Tip!

  2. @Edwin: Geldt enkel voor publieke lijsten, niet voor private. Toch bedankt voor de tip!

  3. @Jan: ha, ik wist niet eens dat je lijsten ook op privaat kan zetten. Jij ook bedankt dus 🙂

Reageer