clear

zoeken

search

Getikt

04 juli 2010

Soms is nostalgie humor. Ik heb in 1983 mijn typediploma nog gehaald op zo’n ouderwetse schrijfmachine. Ik herinner me niet welk merk het was, maar wat een prachtig geluid had het apparaat (en niet alleen dat apparaat!) Dat geluid kan ik nu zomaar terughalen met de USB Typewriter.

Lachen, om daar op een kantoor (of in een collegezaal) mee aan te komen zetten.

@

Attendering: Uitgever 2.0

4 Reacties

  1. Joan schreef:

    Haha, wij hadden zo'n half antieke waarop ik altijd dat lint aan het kapot rammen was…zo'n dubbel lint met onder zwart en boven rode inkt…dat dan op den duur verschoof waardoor er zo'n kleurrijk geheelontstond…

  2. Hey Joan,

    Dat was een vrij modern lint/machine dan. Heb ik nooit gezien. Maar het klinkt goed 🙂

  3. Ah ja, dat stel herinner ik me nog. Dank je wel!

Reageer