clear

zoeken

search

Discover: een gelikte presentatie van Wikipedia op de iPad

27 juli 2010

Cooliris (in 2008 nog Piclens geheten) heeft goed begrepen hoe je informatie fraai kunt presenteren. Foto’s en video’s krijgen er, letterlijk, een nieuwe dimensie door.

Read Write Web meldt vandaag dat Cooliris ook een iPad-app heeft ontwikkeld voor Wikipedia: Discover.

Gelikt. Ik kan er geen beter woord voor verzinnen.

@

9 Reacties

  1. Remco schreef:

    Zeker gelikt, maar Ipad "coming soon" dus nog niet beschikbaar. Nou heb ik toch geen Ipad, maar als firefox extensie doet-ie het ook prima hoor, zelfs met jeweetwel 🙂 ben een beetje I-moe(tm)

    greetz

  2. @Remco: het is wel een hype van jewelste inderdaad. Komt er eigenlijk ook een ubuntu-tablet dat je weet?

  3. Remco schreef:

    Vast wel, en zo niet ben je vrij om ubuntu (of een andere distro) te instaleren op je tablet, netbook, mobiel of strijkijzer. wat je maar wil.

    ik denk eerder dat er een android tablet komt, of meego. Appel heeft wel een markt gecreëerd, dat moet ik dan wel weer toegeven.

  4. @Remco: een Ubuntustrijkijzer, dat klinkt ook wel goed 🙂

    Ben benieuwd hoe het zich allemaal zal ontwikkelen. Misschien vind je deze posting ook nog wel interessant:

    //muziekbibliotheek.wordpress.com/2010/07/24/een-ipad-tegen-beter-weten-in/

  5. Het magazine formaat is precies wel populair 🙂
    Een Android pad zou wel de moeite zijn.
    't Zou wel mooi zijn als je er je Android telefoon kon inschuiven om de voordelen van beide te kunnen gebruiken en zo bijvoorbeeld te kunnen videochatten, als film studio en camera, ed.

  6. @Benoit: er gebeurt al van alles, maar het zal nog wel even duren voordat alles ook gekoppeld kan gaan worden. Over 20 jaar kijken we terug en lachen we 🙂

    //welingelichtekringen.nl/de-concurrenten-van-de-ipad.html

  7. Gerard Bierens schreef:

    Je had toch een iPad te leen deze week? Ik heb er ook een in bruikleen voor iets langer, maar heb jij Discover al kunnen vinden in de appstore?

  8. Zeker, daar zat ik net over te bloggen 🙂 Ik heb er nog niet naar gezocht. Dat zal ik vanavond even doen. Hoor je van!

  9. Is inderdaad weird Gerard. Via link op site wordt je wel doorgesluisd, maar op iPad zelf lukt het van geen meter. Dan wordt er niets gevonden. Ik snap het ook niet helemaal…

Reageer